Jumelage Ganshoren Rusatira
Beginpagina > Winkeltje

Winkeltje

Artikels van deze rubriek


Wenskaarten (Winkeltje)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Onze wenskaarten Deze wenskaarten in bananenboombladen worden door Rwandesen op de heuvels of in de stad gemaakt, naderhands, met een schaar of scheermesje, en met lijm. Ze worden door een Rwandese NGO verzameld. Kleine verschillen tussen de kaarten met hetzelfde voorwerp kunnen dus ontstaan. (...)


Handwerk en spelen (Winkeltje)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Het Rwandees handwerk toont een uitwaaiïng van realisaties aan waarvan de Europeaan dikwijls niet bewust zijn. Dankzij de kennis van de materialen en van de processen kan men Rwanda en Afrika beter leren kennen. Sommige voorwerpen worden gemaakt door de begunstigden van de sociale (...)


Kerstmarkt (Winkeltje)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Sinds meerdere jaren is het jumelagecomité in de Kerstmarkt van Ganshoren aanwezig, met een stand waarop vele mooie Rwandese handwerkstukken en wenskaarten geboden worden.


Kerstmarkt via het internet (Winkeltje)

zaterdag 5 december 2020 door guy_oskh
Ja, je kunt op het internet geschenken kiezen die door Rwandese handwerksmannen en -vrouwen werden gemaakt om de Jumelage tussen Ganshoren en Rusatira te steunen, en zo maak je vrienden en familie gelukkig! Hier vind je de lijst van de welberoemde Rwandese kaarten in bananenboombladen Voor (...)


Beginpagina | Contact | Overzicht van de site | |

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Winkeltje   ?

Site gebouwd met SPIP 2.1.26 + AHUNTSIC

Creative Commons License