Jumelage Ganshoren Rusatira
Beginpagina > Jumelagecomité

Jumelagecomité

Jumelage tussen   Jumelage entre   Twinning between
Ganshoren (BE) & Rusatira-Kinazi (Rwanda)

Onze doelstelling: de gemeentelijke overheid steunen bij de in 1972 bepaalde doeleinden: hulp aan Rusatira voor haar sociaaleconomische ontwikkeling en bevordering van cultuur- en vriendschapsbanden tussen de bevolkingen van beide gemeentes

Artikels van deze rubriek


Doel en middelen (Jumelagecomité)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
De Jumelage tussen Ganshoren (België) en Rusatira (districten Rusatira en Kinazi in Rwanda) werd door de gemeenteraden van beide localiteiten in 1972 goedgekeurd (op 27/06/1972 voor Ganshoren). Het voorstel ervan werd door schepen Guy Demanet voorbereid, ingevolge een initiatief van (...)


Rusatira en Kinazi (Jumelagecomité)

maandag 22 juni 2020 door Webcomité
In Rwanda heet de Jumelage ’Jumelage Rusatira-Kinazi – Ganshoren’. Na de veranderingen van de administratieve grenzen van 2000 en 2005 betreft hij de administratieve sectoren Rusatira en Kinazi (2 x 6 cellen), en de cel Kigarama-Mwendo van sector Rwamiro, 13 cellen dus die oud gemeente Rusatira (...)


Ganshoren (Jumelagecomité)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Ganshoren is een Belgische gemeente van het arrondissement Brussel-Hoofdstad. Ze is relatief beperkt wat betreft de omvang (2 km², voor meer dan 150 km² voor het hele Brussels Gewest) en de bevolking (25.200 inwoners, voor meer dan 1,2 miljoen in het Brussels Gewest, in 2021). Ze is op de groene (...)


Samenwerkende NGO’s (Jumelagecomité)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
De Jumelage zou niet bestaan zonder de samenwerking van enkele partners: 11.11.11-Actie vormde de basis zelf van de Jumelage. Deze Actie was in 1966 opgericht om de ontwikkeling van de meest noodlijdende bevolkingen van het Zuiden van de wereld te steunen, dank zij een grote (...)


Beginpagina | Contact | Overzicht van de site | |

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Jumelagecomité   ?

Site gebouwd met SPIP 2.1.26 + AHUNTSIC

Creative Commons License