Jumelage Ganshoren Rusatira
Beginpagina > in Rusatira

in Rusatira

Onze acties en projecten in de sectoren Rusatira en Kinazi ... JPEG - 93.9 kB> Eerst een video over de sociale projecten met Aprojumap-ZOA (klik op beeld)

Dan meer in details ...

  • Gezondheid: gezondheidscentrum (1974, 1995), gezondheidshelpsters (1994-2016) hulp aan mutualiteiten
  • grote projecten: globale ontwikkeling, sociale projecten, LIVE
  • kleine jaarprojecten: scholen, coöperatieven ...
  • steun aan studenten: schoolgeld secundair onderwijs, ’feeding school’, terugbetaalbare beurzen

Artikels van deze rubriek


De APROJUMAP en haar jaarverslagen (2020 is verschenen) (in Rusatira)

zaterdag 11 juli 2020 door guy_oskh
De Aprojumap (Association pour la Promotion des Jumelages et de l’Amitié entre les Peuples - Vereniging ter bevordering van jumelage en vriendschap tussen volkeren) is een Rwandese NGO, die verantwoordelijk is voor het vergemakkelijken van de Jumelage tussen Ganshoren en Rusatira. Aprojumap werd (...)


Grote projecten?? (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Belangrijke acties van de Jumelage in Rusatira-KInazi vereisen externe steunen en langdurige actieplannen, we noemen deze de «grote projecten». Vandaag : de strijd tegen armoede Sinds 2004, dank zij de Belgische NGO ZOA-ADA en de Rwandese NGO APROJUMAP, werden sociale projecten in Rusatira (...)


Het sociale project LIVE 2017-21 (in Rusatira)

maandag 13 juli 2020 door guy_oskh
Overzicht L’approche socio-économique globale d’ATD L’approche agro-écologique Premiers bilans 2018-19 Dit artikel in het NL is nog in verwerking, sorry Pour les 45 ans du Jumelage - un heureux hasard - le projet LIVE a démarré, piloté en Belgique par l’ADA (...)


REPRECO 2012-2014 (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Het project REPRECO (‘RÉgression de la PRÉcarité par le REnforcement des Coopératives’ of ‘regressie van de bestaansonzekerheid door het versterken van coöperatieven’) beoogt de verbetering de bestaansmiddelen en inkomsten van 2.170 kwestsbare huishoudens (ca. 11.000 mensen). Het betreft de sectoren (...)


Kleine projecten?? (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Kleine projecten dienen om concrete antwoorden te geven aan problemen of tekorten in Rusatira-Kinazi, dank zij acties die in maximum 1 jaar kunnen uitgevoerd worden, op de eigen begroting van het jumelagecomité van Ganshoren en voor beperkte bedragen (enkele honderden euros, uiterst 1.000 (...)


Kleine projecten 2014 (in Rusatira)

zaterdag 25 oktober 2014 door Webcomité

Kleine projecten 2014Kleine projecten 2013 (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
De kleine projecten van 2013 worden eerst besproken op de vergadering van 18 januari 2013 van het Rwandese jumelagecomité van Rusatira-Kinazi: er waren 13 aanvragen van scholen en 1 van het medische centrum (bijkomende latrines). Dit laatste wirdt enkel ter informatie aangegeven, daar het werk (...)


Onderwijsbeurzen voor wezen (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
In alle landen, in het Zuiden zoals in het Noorden, is de jeugd de toekomst ! Nochtans met één voorwaarde: de mogelijkheid om een opleiding te krijgen, om de essentiële kennis te krijgen om in deze wereld als wakkere burger te leven en om een interessant beroep te leren om zijn leven te verdienen (...)


Terugbetaalbare beurzen (in Rusatira)

donderdag 10 juli 2014 door Webcomité
Een systeem van terugbetaalbare beurzen voor universitatre of professionnele studies werd in 2012 op punt gesteld, dank zij de erfenis van een inwoonster van Ganshoren. Het systeem werd vastgesteld door een contract van partnerschap tussen het jumelagecomité van Ganshoren, het jumelagecomité van (...)


Beginpagina | Contact | Overzicht van de site | |

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen in Rusatira   ?

Site gebouwd met SPIP 2.1.26 + AHUNTSIC

Creative Commons License