Jumelage Ganshoren Rusatira
35ste jaar – nr 4

april 2020

woensdag 6 mei 2020 door guy_oskh

Zoals elk jaar overneemt dit aprilnummer het verslag van onze Algemene Vergadering van maart, met de jaarrekening en het verslag. Veel leeslust!

hier is het maandblad
JPEG - 257.2 kB Daarin vinden jullie ook nieuws van Béata Mitali, hoofd van het gezondheidscentrum van Rusatira (ze is in 2001 voor een ‘gemeentelijke stage’ in Ganshoren gekomen), die de coronaviruscrisissituatie zo goed mogelijk beheert, in het bijzonder de angst van afgezonderde mensen.

« Muraho, c’est Béata au centre de santé de Rusatira. […vertaling] In Rusatira zoals in Rwanda in het algemeen staan we onder de druk van covid-19. […] Ook hier is de boodschap om thuis te blijven, maar veel mensen komen zonder ernstige ziekte naar het gezondheidscentrum, en dat geeft ons veel werk. We doen ook zoals gewoonlijk preventieve activiteiten. Thuis gaat het goed, ook voor mijn kinderen. Ik bid God om ons tegen deze corona te beschermen. Ik ben erg blij om te horen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. Groeten aan iedereen!

Daar onze volgende vergadering niet fysisch kan plaatsvinden, maar via onze website, vinden jullie hieronder informatie die gewoonlijk tijdens onze vergaderingen wordt verspreid:

  • de stand van zaken begin april in Rusatira-Kinazi van de strijd tegen covid-19, in de e-mail van François Habimana PDF - 484.8 kB ... die een antwoord is op de e-mail van Gilles LABEEUW met de toestand in Ganshoren PDF - 527.2 kB
  • de voorstellen voor kleine projecten 2020, ingediend bij het Rwandese jumelagecomité PDF - 116.7 kB Zoals ieder jaar, om binnen de mogelijkheden van onze begroting te blijven, zal het comité van Ganshoren keuzes moeten maken, wat altijd moeilijk is. De meningen van leden en sympathisanten zijn altijd welkom, op info@ganshoren-rusatira.be
hier gaat nog het maandblad

Beginpagina | Contact | Overzicht van de site | |

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Contacten, maandblad, blog  De activiteit van de site opvolgen Archieven   ?

Site gebouwd met SPIP 2.1.26 + AHUNTSIC

Creative Commons License