Jumelage Ganshoren Rusatira

redaktiewoord: de wensen v/d Jumelage, uit Ganshoren en uit Rusatira-Kinazi !

zondag 17 januari 2016 door Gilles Labeeuw

Beste Wensen voor 2016, met een goede gezondheid voor iedereen!

Voor het jaar 2016, dankzij de informatica, krijgen jullie hiermee én de wensen van ons Jumelagecomité, én de wensen van het Jumelagecomité van Rusatira-Kinazi en van Rwandese beursstudenten, die wij eind december gekregen hebben [zie ook] :

«Wij, Jumelagecomité Rusatira-Ganshoren, hebben het genoegen jullie te danken voor de activiteiten die [in 2015…] dankzij de jumelage- en vriendschapsrelaties verwezenlijkt werden [en] stellen we [onze] beste wensen voor het jaar 2016 voor, met onze groeten aan alle vrienden van de Jumelage, aan de comitéleden en aan de gemeentelijke Overheden.

Mitali Béata, voorzitster,

Ndagijimana Jean-Damascène, vice-voorzitter,

Mukantwali, Josée, secretaresse».

Hiernaast gaat ook de wenskaart van de 3 nieuwe beursstudenten hoger onderwijs (systeem van terugbetaalbare beurzen): [Agnès], [Emmanuel] en [Jean-Claude]. carte de voeux des nouveaux étudiants boursiers Zo gaat een échte Noord-Zuidjumelage, met het praten tegen elkaar! We wensen jullie allen veel motivering voor Noord-Zuidsolidariteit!

Gilles Labeeuw


Beginpagina | Contact | Overzicht van de site | |

De activiteit van de site opvolgen nl  De activiteit van de site opvolgen Contacten, maandblad, blog  De activiteit van de site opvolgen Archieven   ?

Site gebouwd met SPIP 2.1.26 + AHUNTSIC

Creative Commons License